Promotie en relatiegeschenken

Badtextiel

Keukentextiel

Tafeltextiel

Bedrijfskleding

Promotie en relatiegeschenken

Promotietextiel is de meest ideale manier om uw bedrijf, vereniging, instelling of ander soort organisatie onder de aandacht te brengen. Vanwege de duurzaamheid van het promotietextiel zorgt u ervoor dat uw bedrijf een onuitwisbare indruk achterlaat. Promotieartikelen zijn ook ideaal als relatiegeschenk.

Promotieartikelen kunnen op verschillende wijze worden geproduceerd, namelijk door middel van bedrukking, inweving of borduring met gebruik van verschillende technieken van en op textiel.

Voor het maken van promotie textiel stemmen wij ons helemaal af op uw persoonlijke wensen. Promotie-textiel kan in de vorm van borduren, zoals bijvoorbeeld badlinnen, bedlinnen, tafellinnen, kokskleding etc. Maar ook inweving van uw logo of tekst in textiel behoort tot de mogelijkheden.

Door onze professionele wijze van borduren en inweving kan de minimale order per product verschillen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, of wilt u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op:  020-6531303