Als mensen uit eten gaan, willen ze een leuke avond en lekker eten. Het complete plaatje wordt steeds belangrijk en om goed te scoren is de ambiance minstens zo belangrijk als het eten dat op het bord ligt.Een eerste indruk kan maar één keer worden gemaakt. De uitstraling van het restaurant is dan ook erg belangrijk. Wanneer gasten binnenkomen moet het meteen goed voelen.

Mooi linnen gebruiken

Om uw restaurant een mooie, luxe uitstraling te geven, is het gebruik van goed tafellinnen essentieel. Een tafel die met mooi linnen gedekt is ziet er verzorgt en compleet uit. Als alle tafels met hetzelfde linnen zijn gedekt, zal het restaurant een mooi geheel vormen en voelen mensen zich bij binnenkomst meteen op hun gemak. Hoewel goed tafellinnen kopen soms een hele investering kan zijn, zal het zeker de moeite waard zijn om goed linnen te kopen als u daarna alle tafels mooi gedekt in het restaurant ziet staan.

100% Egyptisch katoen

Kwaliteitsvol linnen kopen is belangrijk. Om ervoor te zorgen dat het linnen ook na vaker (intensief) gebruik mooi blijft, is het belangrijk om alleen het beste materiaal te gebruiken. Egyptisch katoen staat bekend als de beste katoen ter wereld. Al onze producten worden, in Egypte, vervaardigd van het beste Egyptisch katoen. De weverij waar dit gebeurt is ultramodern en geeft een constante kwaliteit aan producten. Deze kwaliteit zie je eraan af, ook na vaker gebruikt te zijn. Met ons tafellinnen koopt u dan ook een investering voor de langere termijn.

Het complete plaatje

Tafellinnen is niet alleen het tafelkleed dat op tafel ligt. Ook de servetten en bijvoorbeeld serveerdoeken horen hierbij. Voor het complete plaatje zorg je ervoor dat al het linnen dat in het restaurant gebruikt wordt van dezelfde, hoge kwaliteit is. Bij ons kunt u linnen kopen van gegarandeerd de beste kwaliteit.

#