Hotellinnen bestellen van Egyptisch katoen: dat is precies wat u nodig heeft en dat is tevens precies wat u bij Hagatex zult vinden. We heten u dan ook van harte welkom bij de grootste horeca linnen groothandel van het land!

Wij hebben een geweldige collectie linnen. Hotellinnen van Egyptisch katoen zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Men geloofde een lange tijd dat katoen gewoon katoen was. Maar niets is minder waar! Ook werd gedacht dat de ‘draadtelling’ van het katoenweefsel de enige belangrijke factor was bij het kiezen van hoogwaardig bedlinnen. Toch blijkt dit iets anders te liggen, want katoen uit Egypte schijnt toch superieur te zijn aan andere soorten katoen. Dat is dan ook de reden dat hotellinnen bestellen bij Hagatex altijd van de beste kwaliteit is.

Eenvoudig bestellen

U hoort het al: Bij Hagatex kunt u eenvoudig online hotellinnen bestellen via de rijk gevulde webshop. De hotellinnen die wij leveren worden in vrijwel alle gevallen vervaardigd uit 100% Egyptisch katoen, een type dat bekend staat als de beste kwaliteit katoensoort ter wereld. De artikelen uit ons assortiment worden in een ultramoderne weverij in Egypte vervaardigd. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar nieuwe dekbedovertrekken voor uw hotel, tafellinnen voor uw restaurant of complete hotelbedden en matrassen: bij Hagatex heeft u uw bestelling van linnengoed altijd snel in huis.

Online hotellinnen kopen

Wilt u online hotellinnen kopen of bestellen? Dan bent u dus bij Hagatex helemaal aan het juiste adres. In 1990 zijn wij bij Hagatex begonnen als leverancier van bed-, bad-, en tafellinnen aan de horeca. Intussen zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid klantenbestand in zowel Nederland als in het buitenland, onder andere voor de verkoop van hotellinnen. Het maakt overigens niet uit wat voor soort horeca linnen u zoekt: u kunt bij ons voor alle denkbare soorten en typen terecht.

#