Bent u op zoek naar hotellinnen van Egyptisch katoen? Dan bent u bij Hagatex aan het juiste adres. Onze hotellinnen en linnenverhuur zijn van absoluut de beste kwaliteit. Deze producten bestaan namelijk voornamelijk uit 100% hoogwaardig Egyptisch katoen. Deze staat bekend als de beste katoensoort ter wereld.

Daarom Egyptisch katoen!

Het in Egypte geteelde katoen is van de hoogste kwaliteit en beschikt over de langste vezel. De draad is dunner en de vezels langer dan die van andere katoenvariëteiten. Het katoen wordt gekenmerkt door een superieure kwaliteit. De lange vezel verhoogt de kwaliteit van het garen. En de dunne draad maakt op haar beurt weer een grotere dichtheid van de stof mogelijk.

Egyptisch katoen wordt daarnaast met de hand geoogst. Dit is nóg een factor die ertoe bijdraagt ​​dat Egyptisch katoen van uitzonderlijke kwaliteit is. Dit vermindert de druk op de vezel en beschermt deze beter dan wanneer deze door een machine werd verzameld. Om deze reden zijn lakens van Egyptisch katoen zacht, sterk en duurzaam.

De waarde van Egyptisch katoen werden over de hele wereld gewaardeerd. Het was echter pas in het begin van de 20e eeuw dat officiële normen werden opgesteld om de kwaliteit van dit product te controleren. Het gematigde klimaat in Egypte is het hele jaar door ideaal voor het kweken van katoen van goede kwaliteit. Van de soorten katoen die in Egypte worden gekweekt, is katoen uit Barbados van de hoogste kwaliteit en deze staat bekend om zijn lange vezel en dunne draad.

Hotellinnen kopen

Wij leveren zoals u leest voornamelijk producten van 100% hoogwaardig Egyptisch katoen. In ons assortiment heeft u een ruime keuze aan bedlinnen, badlinnen, tafellinnen, horeca artikelen, promotie-artikelen en andere hotellinnen. Neem snel een kijkje in ons grote assortiment!

Bij Hagatex hebben wij veel Egyptisch katoen producten in ons assortiment, zoals Egyptisch katoen dekbedovertrek, Egyptisch katoen badlinnen en Egyptisch katoen tafellinnen.

#