Bent u als horeca-onderneming op zoek naar tafellinnen, badlinnen, bedlinnen of wat daar ook mee te maken heeft? Dan bent u bij Hagatex aan het juiste adres. In 1990 zijn wij begonnen als leverancier van bed-, bad-, en tafellinnen aan de horeca. Anno 2019 zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid klantenbestand in zowel Nederland als in het buitenland. Ook is in de loop der jaren ons aanbod uitgegroeid tot een volledig bedlinnen, badlinnen en/of tafellinnen pakket voor hotels en restaurants.

Online Egyptisch katoen bestellen

Bij ons kunt u gemakkelijk online hotellinnen bestellen via onze webshop. De producten die wij leveren worden voornamelijk vervaardigd uit 100% Egyptisch katoen, een type dat bekend staat als de beste kwaliteit katoensoort ter wereld. De artikelen uit ons assortiment worden in een ultramoderne weverij in Egypte vervaardigd. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar nieuwe dekbedovertrekken voor uw hotel, tafellinnen voor uw restaurant of complete hotelbedden en matrassen: bij Hagatex heeft u uw bestelling van linnengoed altijd snel in huis.

Egyptisch katoen, het materiaal dat wordt gebruikt in onze producten, staat voor pure luxe. Het is één van de meest luxueuze katoensoorten ter wereld en het kan alleen in zeer specifieke klimaten worden gekweekt. Met consequent warme zomermaanden, koele nachten en een constante toevoer van water is Egypte hiervoor perfect.

Hoge kwaliteit bedlinnen

Als natuurlijk product is de kwaliteit van het katoen dat wordt gebruikt om de draad te maken van het grootste belang bij het maken van geweven bedlinnen van hoge kwaliteit. Dit kan worden beïnvloed door groeiomstandigheden (weer, grond, temperatuur) en natuurlijk het type plant. Egyptisch gekweekt katoen staat bekend om zijn vermogen om extra lange vezels te maken.

Deze vezels kunnen draad of garens produceren die dunner zijn dan andere soorten katoen vanwege hun langere lengte. Dit garen is kleiner in diameter en toch sterker dan andere katoen. Kleinere garen betekent dat er meer draden per vierkante centimeter materiaal kunnen worden gebruikt om een luxere stof te maken die sterker is en lichter in gewicht, maar toch goed ademt en absorbeert. Lijkt dit u ook wel wat? Dan staan we u graag bij. Een van onze grote voordelen is de prijs-kwaliteit verhouding. Wij bieden hoge kwalitatieve producten aan voor een relatief zeer lage prijs.

Meer weten? Bezoek dan onze showroom of neem contact op via 020-6531303.

#