Hagatex is al vele jaren lang het adres voor horeca linnenverhuur en -verkoop. Bijna 30 jaar geleden begonnen wij als leverancier van bed-, bad-, en tafellinnen aan de horeca. Inmiddels kunt u bij Hagatex echter terecht voor veel meer producten en diensten. In de loop der jaren is ons aanbod uitgegroeid tot een volledig bedlinnen, badlinnen en/of tafellinnen pakket voor hotels en restaurants, maar wist u dat u ook voor al uw hotelcosmetica terecht kunt bij Hagatex?

Hotelcosmetica van de beste kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend producten van de beste kwaliteit. De materialen van ons linnen (vrijwel alles is Egyptisch katoen) zijn van zeer hoge kwaliteit. Natuurlijk geldt hetzelfde voor onze hotelcosmetica. Momenteel bieden wij hotelcosmetica aan in twee verschillende categorieën: The Spa Collection en Colors Unlimited.

The Spa Collection staat bekend als één van de beste namen in de hotelsector. Het is een Nederlands merk dat voor uw bezoekers en gasten de hotelervaring helemaal af maakt. Momenteel hebben wij binnen The Spa Collection zo’n 23 producten in ons assortiment, vrijwel elk met een heerlijke frisse citroengeur. De kans is groot dat u als hotelbezoeker (waar dan ook ter wereld) wel eens gebruik heeft gemaakt van dit merk hotelcosmetica.

Frisse geuren en kleuren

Een ander merk hotelcosmetica dat wij aanbieden bij Hagatex, is Colors Unlimited. Zogenaamde guest supplies en hotelcosmetica is een must voor ieder hotel, dus waarom zou je niet gelijk kiezen voor de beste producten? Naast The Spa Collection zijn de producten van Colors Unlimited ook van geweldige kwaliteit. De kleurrijke cosmetica is uitgesproken en vrolijk. Het zorgt ervoor dat iedere hotelkamer er feestelijk uit komt te zien dankzij de kleurrijke en sportieve looks van de verpakkingen. Terwijl de Spa Collection voorzien is van heerlijke citroengeur, kennen de Colors Unlimited cosmetica een fris sprankelend aroma van green tea. Lekker!