U kent het wel, als u uit eten gaat en op de tafel liggen prachtige tafellinnen. De mooiste restaurants bevatten de mooiste servetten, de witste tafellakens en de netste napperons. Wij van Hagatex leveren bedlinnen, badlinnen, en tafellinnen aan allerlei horeca bedrijven. Bent u een eigenaar van bijvoorbeeld een restaurant, hotel, brasserie of ander horeca bedrijf dan is Hagatex de leverancier voor uw bedrijf. Hagatex produceert en levert alles wat te maken heeft met horeca / huishoudtextiel en linnenverhuur. De producten van Hagatex worden geproduceerd van het beste Egyptische katoen en het beste textiel. Ook is Hagatex de bestemming voor groothandel bestellingen.

Hoge kwaliteit linnen

Als leverancier en producent van de beste kwaliteit linnen zal Hagatex uw wens kunnen vervullen op het gebied van horeca uitstraling. Wij leveren onder andere hotelcosmetica zoals shampoo, showergel, body lotion, conditioner en zeep allemaal leverbaar vanaf 500 stuks. Daarnaast hebben wij ook tafellinnen voor uw eet en genot ruimte. Denk aan servetten, tafellakens, tafellopers, napperons en taffellaken sets. Geproduceerd van het beste Egyptische katoen en leverbaar in grote aantallen. Hagatex is ook gespecialiseerd op het gebied van bedlinnen. Wij leveren onder andere dekbedovertrekken van Egyptisch katoen, satijn en percal, kussenslopen, bedlakens, hoeslakens, kop hoeslaken, molton, dekbedden, kussens, dekens en bedlopers. Zoek niet meer verder want Hagatex heeft alles in een gespecialiseerd assortiment speciaal voor horeca bedrijven.

Als eigenaar van een horeca bedrijf heeft zonder u twijfel personeel lopen van de hoogste plank. Wij van Hagatex willen de beste verzorging en uitstraling produceren voor uw personeel met onze bedrijfskleding. Zo leveren wij koksbuizen, kokspantalons, schorten, sloven, hoofddeksels, bedieningskleding en jerseywear. Bedrijfskleding worden geproduceerd voor mannen en vrouwen in elke maat leverbaar.

Hagatex wil de beste kwaliteit en service bieden aan de klanten. Om onze service te garanderen leveren wij onze producten gratis bij bestellingen vanaf €500,-. Ook geeft Hagatex passend advies voor uw bedrijf via onze klantenservice. U kunt Hagatex bereiken door te bellen naar 020 653 13 03. Of u kunt een mail sturen naar info@hagatex.nl

#