Als eigenaar van een horeca onderneming snappen wij van Hagatex waar u voor streeft in de uitstraling en service van uw bedrijf. Hagatex levert en produceert hotellinnen, badlinnen, bedlinnen, tafellinnen, keukenlinnen, hotelcosmetica en bedrijfskleding van de hoogste kwaliteit. Gemaakt van het mooiste, zachtste Egyptische katoen. Ook doet Hagatex aan maatwerk en linnenverhuur voor de horeca. Wij van Hagatex willen onze klanten de beste service bieden, vandaar dat wij regelmatig verschillende aanbiedingen en geschenken in ons assortiment toevoegen. Vele horeca ondernemingen waren u al voor, waar wacht u nog op en laat Hagatex uw onderneming doen stralen.

Onze topproducten

De producten die geproduceerd en geleverd worden bij Hagatex worden van de meest hoogwaardige kwaliteit stoffen gemaakt. Bij Hagatex maken wij gebruik van de luxe van Egyptisch katoen. Dit katoen is van de meest hoogwaardige kwaliteit. Door die reden is Hagatex één van de meest vertrouwde leverancier voor horeca ondernemingen. Wij van Hagatex kunnen verschillende soorten linnen leveren en produceren. Bijvoorbeeld servetten, tafellakens, tafellopers, napperons en tafellaken sets. Ook levert Hagatex badlinnen zoals handdoeken van verschillende formaten, badlakens, badjassen en badslippers, gastendoekjes, strand en sauna lakens en washandjes van meerdere soorten formaten. Ook kunnen wij van Hagatex uw promotie verzorgen. Zo kan er door middel van bedrukking, inweving of borduring met gebruik van verschillende technieken uw logo op de producten van Hagatex geproduceerd worden.

Gegarandeerde service en kwaliteit

Honderden horeca ondernemingen waren u al voor. Wilt u uw horeca onderneming een boost geven? Maak dan gebruik van het assortiment van Hagatex, met gebruik van Egyptisch katoen krijgen uw bezoekers een ervaring die ze niet zullen vergeten. Hagatex is het perfecte bedrijf voor groothandel van textiel en linnenverhuur. Zo levert Hagatex producten vanaf 500 stuks! Wilt u in contact komen met Hagatex? Dat is mogelijk door een mail te sturen naar info@hagatex.nl of kunt u ons telefonisch bereiken door middel van 020 653 13 03 te bellen. Onze klantenservice bied de service en kwaliteit aan die u van ons kunt verwachten. Ook kunt u bij Hagatex terecht voor passend advies.

#