Wij van Hagatex zijn de perfecte leverancier van uw horeca onderneming. Bent u eigenaar van een horeca onderneming zoals restaurants, hotels, lunchrooms, eetcafés, bars, koffiehuizen, lounges, brasserie of een andere onderneming? Dan bent u bij Hagatex op het juiste adres. Wij leveren en produceren alles op het gebied van textiel. Alle producten worden zelf geproduceerd van het beste Egyptische katoen. Vele ondernemingen hebben een gelukkige samenwerking met Hagatex. Dit komt omdat service en kwaliteit een prioriteit in het bedrijf zijn. Wij zorgen dat uw horeca onderneming een professionele uitstraling heeft. Hagatex levert verschillende soorten linnen van Egyptisch katoen. Wij kiezen zelf voor het katoen dat wij gebruiken, hierdoor garanderen wij de klant altijd de beste kwaliteit.

Tafellinnen van Egyptisch katoen

Bij Hagatex vindt u de beste linnen voor uw horeca onderneming. Wij kunnen uw tafellinnen tot in de puntjes verzorgen. Denk aan servetten, tafellakens, tafellopers, napperons en tafellaken sets. Bent u op zoek naar de mooiste servetten voor uw onderneming? Dan bent u bij Hagatex op het juiste adres! Wij hebben een grote voorraad van verschillende servetten. Zoals Satijnband van €1,50 per stuk, Tuta servetten van €1,50 per stuk. Daarnaast levert Hagatex ook Saada servetten, Franse lelie servetten, Lino servetten en Uni polyester servetten. Omdat Hagatex geschikt is als groothandelaar worden de servetten per stuk goedkoper als u er meer bestelt. U kunt de goedkoopste prijs ontvangen bij 300 of meer stuks. Naast de mooiste servetten levert Hagatex ook tafellakens. Ook daarbij hebben wij verschillende soorten lakens van het stevigste katoen. Egyptisch katoen.

De mooiste badlinnen

Bent u de eigenaar van een hotel, bed & breakfast of een ander soort onderneming? Dan wilt u natuurlijk dat uw badlinnen tip top in orde is. Wij van Hagatex hebben diezelfde visie en streven dat ook na. Bij Hagatex bent u op het juiste adres voor uw badlinnen. Wij leveren badlinnen zoals handdoeken in verschillende formaten, badlakens in verschillende formaten en kleuren, badjassen en badslippers, gastendoekjes, badmatten, saunalakens, strandlaken, waslapjes en washandjes van het mooiste katoen. Ook is Hagatex beschikbaar als leverancier voor uw spa en wellness onderneming. Al onze badlinnen wordt gemaakt van Egyptisch katoen, wij kiezen voor dit katoen omdat dit katoen het zachte is. De beste kwaliteit heeft en waar u het meeste van profiteert als horeca onderneming. Wij van Hagatex kunnen ook grote bestellingen leveren vanaf 500 stuks.

#