Bent u op zoek naar de beste kwaliteit Egyptisch katoen restaurantlinnen? Dan bent u bij Hagatex helemaal aan het juiste adres. Met tafellinnen gaat u nooit de fout in met 100% katoen. Toch blijft het een feit dat niet alle katoen gelijkwaardig wordt gemaakt. Als je de beste kwaliteit en ultieme luxe wilt, dan kies je 100% Egyptisch katoen van Hagatex.

Egyptisch katoen restaurantlinnen

Egyptisch katoen is het katoen bij uitstek voor luxe merken over de hele wereld. Het staat bekend om zijn sterkte, duurzaamheid en zachtheid. Maar wat onderscheidt Egyptisch katoen van Hagatex nou echt? Allereerst is het belangrijk om te begrijpen dat Egyptisch katoen van een andere plantensoort komt dan gewoon katoen. Gossypium barbadense, soms bekend als katoen met extra lange stapel, is een tropische plant die katoen produceert met opmerkelijk lange en zijdeachtige vezels. Egyptisch katoen is een van de verschillende soorten Gossypium barbadense.

Deze soort katoen wordt tot extra fijne draden gesponnen. De draden zijn niet alleen zachter, sterker en zijdeachtiger dan normaal katoen, maar ze kunnen ook strak worden verpakt per vierkante centimeter. Dit resulteert in hogere draadtellingen en strak geweven stoffen die ongewoon sterk, duurzaam, glanzend en duurzaam zijn. Perfect dus voor uw restaurant! Een ander belangrijk voordeel van Egyptisch katoen is dat het extreem absorberend is. Door de aard van het materiaal kan het gemakkelijk kleurstoffen opnemen, waardoor levendige kleuren ontstaan ​​die minder snel vervagen.

Ga voor de beste kwaliteit

Bent u de eigenaar van een restaurant? Dan kunt u niet om het kwalitatieve restaurantlinnen van Hagatex heen. Wij leveren restaurantlinnen in alle vormen en maten. Het maakt niet uit of u nu tafellaken nodig hebt of badlinnen voor op het toilet van het restaurant. U kunt bij ons altijd terecht voor alle typen linnen. Al onze restaurantlinnen worden gemaakt van Egyptisch katoen. U bent dus verzekerd van altijd het beste kwaliteit linnen dat er te krijgen valt. Als leverancier én fabrikant kiezen wij zelf voor het katoen dat wij gebruiken, hierdoor garanderen wij de klant altijd de beste kwaliteit. Lees ook onze andere blogs, zoals linnen voor horeca bedrijven.

#