Wanneer u nieuwe bedlakens nodig heeft voor uw hotel, dan kiest u natuurlijk voor kwaliteit. Bij Hagatex vindt u uitsluitend lakens van de hoogste kwaliteit. Deze zijn perfect geschikt voor uw hotel of andere horeca-onderneming. Stoftechnologie heeft de afgelopen jaren een lange weg afgelegd en er is veel vooruitgang geboekt. Veel bedrijven kiezen voor het goedkopere polyester. Toch heeft u veel meer kwaliteit in huis met Egyptisch katoen. Dit type katoen biedt vergelijkbare prestatievoordelen als polyester, maar in een natuurlijke, ademende vezel.

Waarom bedlakens van Egyptisch katoen?

Egyptisch katoen wordt geteeld in Egypte. Hier helpt het warme klimaat helpt een langere vezel te produceren die tot zeer fijne draden kan worden gesponnen. Omdat deze vezel langer is, is het ook gemakkelijker om het in vellen te kloppen met hoge draadtellingen, waarvan je misschien al weet dat het wenselijker is, omdat dit hoge aantal draadtellingen zachter en gladder aanvoelen dan minder compact katoen. Lees nog meer over waarom Egyptisch katoen zo speciaal is.

Egyptisch katoen lakens zijn daarnaast ook beter bestand tegen beschadiging en geverfde vellen hebben de neiging om hun kleur langer vast te houden zonder te vervagen. Precies wat u nodig heeft voor uw bezoekers! Egyptisch katoen is een populaire keuze voor het maken van lakens, omdat het meer draaddichtheid en dikte heeft dan gewoon katoen. De sterkte en duurzaamheid van de vezels in combinatie met het lage risico op krimp, maakt het een perfecte keuze. Super absorberende, warme en ademende, katoenen lakens, voeren het vocht uit uw lichaam af en zijn om deze reden perfect geschikt voor uw hotelbedden.

De beste kwaliteit voor uw bezoekers

De lakens die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder de populaire keuze aan wit, zijn zacht en dik en gaan vele jaren met de juiste zorg mee. Wilt u ook kiezen voor kwaliteit en wilt u uw bezoekers het beste bieden wat er bestaat? Kies dan voor een Egyptisch katoen dekbedovertrek van Hagatex!

#